Bröllop i grönskan

Våren är snart över och sommaren här, och sommaren är ju bröllopens tid i vårt land. Vädret tillåter oss då ofta att vistas utomhus, omgiven av underbar grönska och i bästa fall också solsken (även om sommaren ju kan vara nyckfull. Regn kan ju komma nästan när som helst). Inte minst så har vi ju rikligt med fin natur här uppe (eller nere) i Jämtland, och bröllop här i republiken, som vi säger, är verkligen att rekommendera. Även om det är sant att det alltid är en bra idé att besöka Jämtland, vare sig det är sommar eller vinter, och det alldeles oavsett om man planerar att gifta sig eller inte.

Precis så här vackert kan det vara i Jämtland.

Bildbevis ett krav!
Dock, den som gifter sig i sommarsolen Jämtland bör också tänka på att ordna bildbevis! Inte för att övertyga vänner och släktingar att man verkligen har gift sig (de ska ju helst ha varit närvarande vid bröllopet). Utan helt enkelt för att den vackra jämtska naturen kommer att göra hela tillställningen lite extra vacker och speciell. Visst vill man ha bröllopsbilder även om man inte gifter sig i Jämtland. Men sker det här, ja då anser vi nog att det är ett krav. Det hela kräver dock sin kvinna för att bli verkligt lyckat.

Sonia Jansson som är bröllopsfotograf är då ett namn att rekommendera. Hon har inte bara fotograferat bröllop i Sverige, utan även i exempelvis Danmark, Portugal och flera andra länder. Republiken Jämtland är vi dock osäkra på om hon fotograferat bröllop i ännu. Men många av hennes bröllopsfotografier är tagna ute i naturen och hon har definitivt visat att hon vet vad hon gör.

Så för den som funderar på att gifta sig – Jämtland har mycket att erbjuda den som vill ha ett fantastiskt sommarbröllop! Välkomna upp till vår vackra lilla republik.